Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok hátrafelé lejtő tetővel

Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok nyeregtetővel

Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok, oldalra lejtő tetővel

Miért válassza a mi lemezgarázsainkat?

Hívjon minket

Telefonáljon értékesítési képviselőnknek

Beszéljünk

Vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal, aki segít kiválasztani a megfelelő lemezgarázst

Rendelés

Rendelje meg a kiválasztott lemezgarázst

Rendelés realizálása

Várja meg a fém garázs szállítását és annak összeszerelését a helyszínen.

Többéves tapasztalattal rendelkezünk könnyűszerkezetes garázsok gyártásában. Termékeink árát alacsonyan tudjuk tartani, mivel a lemezgarázsok közvetlen gyártója vagyunk. Könnyűszerkezetes garázsaink a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek. Munkatársaink naprakészek a legújabb innovációkkal kapcsolatban, így biztosan válaszolni tudnak bármilyen felmerülő kérdésre. A Profi-Garage kínálatában az alábbi termékeket találja meg:

  • különböző méretű és felépítésű könnyűszerkezetes garázs
  • különböző méretű kutya kennelek
  • kerti házak
  • garázskapu
  • csarnokok, tárolók

Egyéni kéréseket és különleges méretű lemezgarázsok gyártását is vállaljuk – keressen minket bizalommal! Könnyűszerkezetes garázsainkra gyártói garanciát vállalunk.

A rendelés leadásának idejétől számítva kb. 4-6 hét a lemezgarázs kézbesítése. Ez a határidő függ attól, hogy egyéni rendelésről vagy standard méretű könnyűszerkezetes garázsról van szó. A gyártás közben egészen a leszállításig kollégáink folyamatosan tartják a kapcsolatot az ügyféllel.

Cégünknek lehetősége van a legkiválóbb anyagokkal dolgozni, így a lemezgarázsok időtálló, esztétikus és masszív termékek. A használt anyagokkal kapcsolatos kérdésekkel keressék kollégáinkat, akik részletesen elmondják Önöknek azok előnyeit.

Profi-Garage cégünk megfelelő, korszerű autókkal rendelkezik a nagy méretű lemezek szállításához, így Önnek nem kell tartania a termék sérülésétől. Egyeztetés után a kért időpontra leszállítjuk Önnek a megrendelt könnyűszerkezetes garázst, melyet kollégáink a helyszínen összeszerelnek a már előkészített beton alapra.

Rendeljen most Könnyűszerkezetes garázst

FIGYELEM !!!!!
A mi cégünk nem kér előleget a megrendelt árúért !!!
Vigyázzanak a csalókra !!!!