fbpx

Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok hátrafelé lejtő tetővel

Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok nyeregtetővel

Tekintse meg az összes ón Könnyűszerkezetes garázsok, oldalra lejtő tetővel

Miért válassza a mi lemezgarázsainkat?

Hívjon minket

Telefonáljon értékesítési képviselőnknek

Beszéljünk

Vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal, aki segít kiválasztani a megfelelő lemezgarázst

Rendelés

Rendelje meg a kiválasztott lemezgarázst

Rendelés realizálása

Várja meg a fém garázs szállítását és annak összeszerelését a helyszínen.

Többéves tapasztalattal rendelkezünk könnyűszerkezetes garázsok gyártásában. Termékeink árát alacsonyan tudjuk tartani, mivel a lemezgarázsok közvetlen gyártója vagyunk. Könnyűszerkezetes garázsaink a legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek. Munkatársaink naprakészek a legújabb innovációkkal kapcsolatban, így biztosan válaszolni tudnak bármilyen felmerülő kérdésre. A Profi-Garage kínálatában az alábbi termékeket találja meg:

  • különböző méretű és felépítésű könnyűszerkezetes garázs
  • különböző méretű kutya kennelek
  • kerti házak
  • garázskapu
  • csarnokok, tárolók

Egyéni kéréseket és különleges méretű lemezgarázsok gyártását is vállaljuk – keressen minket bizalommal! Könnyűszerkezetes garázsainkra gyártói garanciát vállalunk.

A rendelés leadásának idejétől számítva kb. 4-6 hét a lemezgarázs kézbesítése. Ez a határidő függ attól, hogy egyéni rendelésről vagy standard méretű könnyűszerkezetes garázsról van szó. A gyártás közben egészen a leszállításig kollégáink folyamatosan tartják a kapcsolatot az ügyféllel.

Cégünknek lehetősége van a legkiválóbb anyagokkal dolgozni, így a lemezgarázsok időtálló, esztétikus és masszív termékek. A használt anyagokkal kapcsolatos kérdésekkel keressék kollégáinkat, akik részletesen elmondják Önöknek azok előnyeit.

Profi-Garage cégünk megfelelő, korszerű autókkal rendelkezik a nagy méretű lemezek szállításához, így Önnek nem kell tartania a termék sérülésétől. Egyeztetés után a kért időpontra leszállítjuk Önnek a megrendelt könnyűszerkezetes garázst, melyet kollégáink a helyszínen összeszerelnek a már előkészített beton alapra.

Rendeljen most Könnyűszerkezetes garázst

Shopping cart

0
No products in the cart.