Lemezgarázsok közvetlenül a gyártótól!

Lemezgarázsok hátrafelé lejtő tetővel

Tekintse meg az összes ón lemezgarázsok hátrafelé lejtő tetővel

Lemezgarázsok nyeregtetővel

Tekintse meg az összes ón lemezgarázsok nyeregtetővel

Lemezgarázsok oldalra lejtő tetővel

Tekintse meg az összes ón Lemezgarázsok oldalra lejtő tetővel

Hogyan rendeljen lemezgarázst?

Hívjon minket

Telefonáljon értékesítési képviselőnknek

Beszéljünk

Vegye fel a kapcsolatot tanácsadónkkal, aki segít kiválasztani a megfelelő lemezgarázst

Rendelés

Rendelje meg a kiválasztott lemezgarázst

Rendelés realizálása

Várja meg a fém garázs szállítását és annak összeszerelését a helyszínen.

Miért Profi-Garage?

Nálunk harmadik fél nélkül vásárolhat jó minőségű lemezgarázsokat gyártói áron. Cégünk többéves tapasztalattal rendelkezik, munkatársaink folyamatosan képzik magukat és naprakészek a garázsipar legújabb irányzataiban és fejlesztéseiben. Bármilyen lemezgarázzsal kapcsolatos kérdéssel forduljon hozzánk bizalommal, keresse kollégáinkat e-mailben vagy telefonon. Cégünk a lemezgarázsok gyártásán kívül foglalkozik még kerti házak, kutyakennelek, különböző méretű csarnokok készítésével. Mivel a lemezgarázsaink közvetlen gyártói vagyunk, jól ismerjük a teljes folyamatot és a gyártás minden egyes lépését, így rugalmasan tudjuk módosítani a gyártósor beállításait. Egyéni rendeléseivel keressen minket bizalommal! Felmerülő kérdéseit írja meg nekünk e-mailben vagy ossza meg velünk telefonon és szakembereink ellátják Önt tanácsokkal, melyik lemezgarázs a legideálisabb az Ön számára.

Gyors szállítás

A megrendeléstől számított 2-4 héten belül szállítjuk a lemezgarázsokat. Ez a határidő függ a kért lemezgarázs méretétől. A megrendeléstől kezdve a lemezgarázs kiszállításáig tartjuk a kapcsolatot ügyfelünkkel.

Kiváló minőség

A lemezgarázsok gyártójaként lehetőségünk van prémium minőségű anyagokkal dolgozni. Lengyel cég vagyunk, azonban a magyar piacon dolgozó képviselőink tökéletesen beszélnek magyarul így biztos lehet abban, hogy nyelvi nehézségek nem akadályozzák a rendelés pontos rögzítését.

Szállítás

Nagy kapacitású járműveink tökéletesen megfelelnek a lemezgarázs fémlemez szerkezetének szállításához. Cégünk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a lemezgarázs elemeinek biztonságos bepakolásában és szállításában. A helyszínen munkatársaink összeszerelik a lemezgarázst.

Rendeljen most lemezgarázst

FIGYELEM !!!!!
A mi cégünk nem kér előleget a megrendelt árúért !!!
Vigyázzanak a csalókra !!!!