fbpx
Toggle Shop Sidebar

Mobilgarázs gyártója

1–12 termék, összesen 82 db

Mobilgarázs gyártója
Válassza ki az ideális könnyűszerkezetes mobilgarázst közvetlenül a gyártótól!

Ha gyorsan szeretne kisebb kerti tárolóhelyet vagy autójának mobilgarázst készíteni, akkor figyelmébe ajánljuk mobilgarázs kínálatunkat. Termékeink széles méretválasztékban kaphatók, különböző dőlésszögű tetőszerkezettel.

A mobilgarázsok előnye, hogy gyorsan összeszerelhető, szétszedhető és egy másik helyen ismét felállítható, mindezt a könnyű, szegecselt horgonyzott lemez konstrukciónak köszönhetően. Ára lényegesen alacsonyabb, mint egy nehézszerkezetű garázsnak.

A mobilgarázs teteje dőlését tekintve lehet oldalra-hátrafelé- vagy két oldalra lejtő. A mobilgarázs további extrákkal egészíthető ki, például ajtóval, mely a gyalogos forgalmat szolgálhatja, PVC ablakkal különböző méretben, elektromos vagy kézi nyitású garázskapuval. Garázsaink többféle színben és anyagbevonattal érhetők el, weboldalunkon nézheti meg színskálánkat.

Különleges, egyéni kérésekkel szintén forduljon hozzánk bizalommal, mivel gyártóként nagyobb lehetőségünk van rugalmas kivitelezésekre.

A rendelést követő 4-6 héten belül a korábban leegyeztetett időpontban leszállítjuk a mobilgarázst, melyet kollégáink a helyszínen raknak össze. A mobilgarázs talapzatának elkészítése Ügyfeleink feladata.

Ha további információra van szüksége a megfelelő könnyűszerkezetes mobilgarázs kiválasztásakor, akkor hívjon minket telefonon és kollégáink válaszolnak kérdéseire, valamint segítenek a választásban.

Shopping cart

0
No products in the cart.