Kutya ketrecek a Profi-Stahl-tól

DSC03438

A másik kiemelkedő termékünk a biztonságos és kifejezettem esztétikus kutya ketrecek.

Csakúgy, mint az garázsok esetében, nagy jelentőséget tulajdonítunk a ketrecek gyártásának. Az állatok szerelmesei vagyunk, ezért a mi prioritásunk az, hogy minden kisállat biztonságban és kényelmesen érezze magát, és a tulajdonos tudja, hogy az állat biztonságosan be van zárva a távollétében is. Kutya ketrecek teljes kivitelezése.

Arra is képesek vagyunk, hogy kutya ketrecet készítsünk Önnek bármilyen méretben. A ketrec gyönyörű, különálló szerkezet lehet, vagy a garázshoz csatlakoztatható. Kérjük, nézze meg galériánkat, hogy megtekinthesse a befejezett projektek lehetséges konfigurációit.

 

A kutyák ketrecei megfelelnek az összes követelménynek, felhasználhatók bármilyen méretű és fajtájú kutya esetében. A kutya ketrecek szegecseltek, nem hegesztettek. Kiváló minőségű festett acélból készülnek. Nagyon fontos, hogy ezek a ketrecek is tartósak, mint a hegesztett ketrecek. Az előre gyártott falakat csavarokkal összeszerelik és csavarozzák a rendeltetési helyen. A tető színes trapézlemezből készül. Minden ketrec 62 cm széles ajtóval van felszerelve. A szegecselt állványok két anyagváltozatban rendelhetők. Zárt hegesztett profilokból és hidegen préselt zárt profilokból szegecselt ketrecek. A  hidegen préselt  profilokból származó kutyaketrecek kialakítását csatornarúddal erősítik meg, hogy fenntartsák a szerkezet szilárdságát, miközben megtartják a végtermék legalacsonyabb lehetséges árát.

A nagy kutyák ketrecei tartalmazzák továbbá a szerkezetük erősítésén alapuló módosítást. 100%-ban biztonságosak a nagy fizikai erővel bíró kutyák számára, mivel a megerősített falak hatékonyan megakadályozzák még a legerősebb állatok kitörését és kijutását is.

A kutyák ketreceit speciális festékkel festették. Ez egy kiegészítő korrózióvédelem a horganyzás mellett, amely garantálja termékeink tartósságát. Alapértelmezés szerint termékeinket fekete festékkel festettük, de felár ellenében bármilyen színű festett keretet rendelhet a RAL palettától. Csak olyan anyagokat használunk, amelyek biztonságosak az állatok egészségére és ellenállnak minden időjárási viszontagságnak.

A modernek és nagyon esztétikusak is a vízszintes panelekkel ellátott ketrecek. A megjelenésüket úgy tervezték, hogy a kertet vagy a ház környékét díszítő, kifejezetten vonzó elem legyen. Kutya ketreceket készítünk fekete és zárt profilú vízszintes panellel, vagy más, a RAL palettán elérhető színnel. A kutya ketrecek felépítése tökéletesen megfelel a nagy kutyafajták magas követelményeinek..

Rendeljen most kutyakennelt!

FIGYELEM !!!!!
A mi cégünk nem kér előleget a megrendelt árúért !!!
Vigyázzanak a csalókra !!!!