fbpx

AKCIO! Minden garázs -5% csak egy hetig! Rendelj ne várj!               Krém a garázs vásárlás ellőt mindenképen hívja számunkat felvilágosítás céljából !

Kutya ketrecek a Profi-Stahl-től

kutyakennel

A másik kiemelkedő termékünk a biztonságos és nagyon esztétikus kutya ketrecek

 

Csakúgy, mint az garázsok esetében, nagy jelentőséget tulajdonítunk a ketrecek gyártásának. Az állatok szerelmesei vagyunk, ezért a mi prioritásunk az, hogy állatunkban kisállat, biztonságban és kényelmesen érezzük magunkat, és a tulajdonos tudta, hogy a állat biztonságosan zárva van, távollétében is. Gyerekágyakat készítünk tőlünk a kezdetektől a végéig.

Azt is képesek vagyunk, hogy kutya ketreceket végezzünk Önnek bármilyen méretben. A ketrec gyönyörű, különálló szerkezet lehet, vagy a garázshoz csatlakoztatható. Meghívjuk Önt, hogy nézze meg galériánkat, hogy megtekinthesse a befejezett projektek lehetséges konfigurációit. 

A kutyák ketrecei megfelelnek az összes követelménynek, felhasználhatók a kutyák minden méretére és fajtájára
Kutya ketrecek szegecseltek, nem hegesztettek. Kiváló minőségű horganyzott acélból készülnek. Nagyon fontos, hogy ezek a ketrecek is tartósak, mint a hegesztett ketrecek. Az előre gyártott falakat csavarokkal összeszerelik és csavarozzák a rendeltetési helyre. A tető horganyzott trapézlemezből készül. Minden játszószék 80 cm széles ajtóval van felszerelve. A szegecselt állványok két anyagváltozatban rendelhetők. Zárt hegesztett profilokból és fűtött, zárt profilokból szegecselt kutyák. A fűtetlen profilokból származó kutyaketrecek kialakítása csatornarúddal erősödik, hogy fenntartsák a toll várt szilárdságát, miközben megtartják a végtermék legalacsonyabb lehetséges árát.

A nagy kutyák ketrecei tartalmazzák továbbá a szerkezetük erősítésén alapuló módosítást. 100% -ban biztonságosak a nagy fizikai erővel bíró kutyák számára, mivel a megerősített falak hatékonyan megakadályozzák még a legerősebb állatok törését és kijutását.

A kis kutyák ketreceit a szűkebb lépcsőfokok jellemzik. A design célja, hogy megakadályozza a kis kutyák kiszállását. Ha kisebb, kompaktabb ketrecet keres egy kis kutyához, akkor 2×2 cm-es kereteket is találunk ajánlatunkban, valamint más, speciális rendelésre gyártott méreteket is.

A kutyák ketreceit szpecjalis festékkel festették. Ez egy kiegészítő korrózióvédelem a horganyzás mellett, amely garantálja termékeink tartósságát. Alapértelmezés szerint termékeinket fekete festékkel festettük, de felár ellenében bármilyen színű festett keretet rendelhet a RAL palettától. Csak olyan állatokat használunk, amelyek biztonságosak az állatok egészségére és ellenállnak minden időjárási viszonynak.

A modern, nagyon esztétikus is vízszintes panelekkel ellátott ketrecek. A megjelenésüket úgy tervezték, hogy a kertet vagy a ház környékét díszítő nagyon vonzó elem legyen. Kutya ketreceket készítünk, fekete vagy zárt profilú vízszintes panelrel, vagy más, a RAL palettán elérhető színnel. A kutya ketrecek építése tökéletesen megfelel a nagy kutyafajták magas követelményeinek.

Rendeljen most egy kutyakennelek!

Shopping cart

0
No products in the cart.